سلام آقای دکتر خسته نباشید من سطح ویتامین D پایینه و در آزمایش 9 بود . دکتر غدد بهم 5 عدد آمپول 300 هزار (300000) واحد و یه بسته قرص روکاترول 25 بهم داد الان یک ماهه دارم مصرف میکنم چقدر طول میکشه نرمال بشه؟ در ضمن من ریزش مو هم دارم و دکتر بهم گفت ریزش موی تو ارثی نیست .تلوژن افلوویوم هستش. ریزش موی من از همه نقاط سرمه.من آدم وسواسی و استرسی و عصبی هستم .دکتر غدد هم گفت کمبود شدید ویتامین دی میتونه چرخه رشد مو مختل کنه. این درسته؟ هیچ درمانی واسه تموم شدن تلوژن افلوویوم نیست؟ چقدر طول میکشه موهام دوباره مجدد رشد کنه؟ممنون میشم به همه سوالام ج بدید؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ریزش مو بدلیل کمبود ویتامین دی ممکن است و طی ۱ ماه جبران میشود ولی ۳ ماه طول میکشد تا موها رشد کند تلوژن هم حدود ۳-۶ ماه بعد درمان بهبود دارد [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

آیا پلاسما تراپی برای جوانسازی اطراف چشم موثر است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مزوژل جالپرو چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تنبلی چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

احساس درد در ناحیه فک

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

علت و درمان کک و مک و لک پشت دست

پی بردن به شخصیت اطفال از روی نقاشی آنان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آیا دندان های عقل شما تهدیدی برای سلامت دندانهای شماست؟

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تزریق چربی صورت چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان پارکینسون