سلام سال جدید را به شما تبریک می گویم من دفعه قبل بارداری ناموفقی داشتم زایمان زود رس و بعد هم بچم ناراحتی قلبی داشت و فوت کرد 6 ماه ال دی مصرف کردم و بعد از قطع قرص بلافاصله باردار شدم الان هفته 17 هستم و دکترمک گفته باید هفته 20 بررم اکوی قلب جنین و 6 ماهگی هم سنوی سه بعدی لطفا راهنمایی بفرمائید .اینم بگم من سری قبل خیلی استرس داشتم یعنی از اول بارداری اتفاقی افتاد که تا روزی که زایمان کرددم همش گریه می کردم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به توصیه پزشکتان عمل کنیدو به خدا توکل کنید نگرانی شما موجب افزایش هورمونهای استرس و زایمان زودرس می شود بنابراین بهتر است با سعی در حفظ آرامش خودتان و انجام معاینات و بررسیهای لازم به اینده بارداریتان امیدوار باشید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری سقط

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

ژل پروفایلو چیست ؟

شش دلیل ریزش مو در خانمها

درمان یبوست در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بررسی علت و علائم بیماری روماتیسم مفصل ران و لگن

چگونه بفهمیم به صافی کف پا مبتلا هستیم؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چگونه ماموگرافی انجام می شود ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

لوپوس چیست

جراحی عیوب انکساری بخش اول

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

بی اختیاری ادرار چیست؟