با سلام حدود یک ماه هست که من در مواقعی که فعالیت بدنم زیاد میشه وبدنم داغ میشه یا زمانی که زیر آفتاب دمای بدنم افزایش پیدا میکنه احساس سوزش یا بخوام دقیقتر بگم احساس سوزن سوزن شدن در پوستم میکنم لطفا منو راهنمایی کنید بنده شکلات و یا چیز های گرم که میخورم بدنم واکنش نشان میده من گرم مزاج هستم در فصل پاییز و زمستان شروع میشود

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد شما مبتلا به یک نوع کهیر به نام کهیر کولینرژیک هستید برای درمان باید به پزشک مراجعه نمایید ولی مصرف یک قرص ستیریزین نیم ساعت قبل از فعالیت در درمان شما موثر است [1401-10-12]

پاسخ سوال پزشکیکهیر

تلفن : 91620100 - 031

خدمات معاینه و ویزیت پزشک در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

لوپوس چیست و چه علایمی دارد؟

جوانسازی پوست با لیزر جنسیس کوترا

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

آنچه در مورد پوست خشک باید بدانید

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کاربرد آر اف فرکشنال (RF)

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

رنال کولیک، بیماری هزار چهره

علل درد لگن و درمان آن

نحوه صحیح استفاده ازداروهای موضعی ضدجوش یا اکنه

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

تزریق چربی در صورت های لاغر