سلام روز شما بخیر...دختری هستم 25 ساله که اخیرا ماهیچه و عصله های بدنم یهویی میگیره و تا چند دقیقه درد شدیدی احساس می کنم.مثل زیر بغل ساق پا و ... این مساله تازگیا بیشتر شده و وقتایی که خم میشم چیزی بردارم یا یا دستمو می برم بالا چیزی بذرام بالا یا وقتی خوابیدم رومو برمیگردونم انفاق میفته...به نظر شما دلیلش چی می تونه باشه؟ پیشاپیش ممنونم ازتون...:)

دکتر علی فرخانی :

گرفتگی عضلات بدن همراه با درد می تواند علل مختلفی داشته باشد از جمله کم تحرکی و فعالیت کم بدن، کمبود بعضی از مواد معدنی در بدن، پوسچر نامناسب بدن مثل داشتن قوس زیاد کمر یا برعکس داشتن کیفوز که بایستی هر یک بررسی شود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیعضله

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

سونوگرافی در منزل برای چه افرادی مناسب است؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

عملکرد آر اف فرکشنال برای جوانسازی پوست

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سابسیژن و درمان جای جوش

آنالیز مو به چه دلیل انجام میشود؟

روش های نمونه برداری از پستان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

لیزر درمانی پوست چرب

سلولیت چیست و راه های درمان آن

لیپوساکشن به روش بادی جت

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

درمان کمردرد در آب