به نام خداوند بهارآفرین با اهدا سلام من 6ماه باردارم و قصد عزیمت به عمره را دارم لطفا نظر خودرا در خصوص این مسافرت باتوجه به وضعیت ام عنوان فرمایید متشکرم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی برای مسافرت به حجدر طی بارداری باید دقیقا معانیه شده و بروز هر نوع عامل خطری در شما بررسی شود. پیشنهاد می کنم در این مورد حتما با پزشکتان مشورت کنید . زیارت قبول. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

تزریق چربی فریز شده به صورت

سابسیژن چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تغذیه قبل از بارداری ( بخش اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تغذیه برای کات شدن ماهیچه ها ( قسمت دوم )

روش های پزشکی آبرسانی پوست

دوران نقاهت بعد از عمل کوچک کردن سینه

سلولیت چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

همه چیز در مورد پی آر پی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

سنجش تراکم استخوان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]