با سلام. من دیسک central and right para central l5-s1 herniated دارم.میخاستم بدونم مورد manipulation هستم یا نه؟ با تشکر

دکتر علی فرخانی :

با سلام، دیسک های خفیف را می توان توسط در مان های مانیپولاسیون Manipulation درمان نمود ولی بستگی به معاینه دقیق بیمار دارد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیدیسک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

خواص گردو

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

آراف فرکشنال چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تغذیه و واریس مری

درمان اسکار با اندولیفت

بی اشتهایی ( پرخوری ) عصبی در دختران و زنان جوان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

بلوغ چیست ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

مزایای جوانسازی پوست با رادیوفرکوئنسی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کلید سلامت قلب در سفره ما