با سلام من یک هفته بعد از آزمایش بارداری که مثبت بود با بتا 88 پریود شدم.آیا این سقط و باید تا سه ماه باردار نشم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به نظر می رسد شما باردار بوده اید بهترین کار تکرار تست 1 هفته بعد برای اطمینان از کاش مقدار بتا است.در صورت ثابت ماندن یا افزایش حتما به پزشکتان مراجعه کنید. در غیر این صورت خداقل به مدت 3 ماه با مصرف اسبد فولیک از بارداری پیشگیری کنید. [1401-08-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

سوختگی ناشی از کرایولیپولیز

آلوپسی آندروژنیک چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان انسداد هورمونی در سرطان سینه

زگیل تناسلی ( بخش اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

توصیه های بعد از عمل برداشتن بیضه در مبتلایان به سرطان بیضه

عناصر پنجگانه در طب سوزنی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

فواید قارچ

تاثیر دگزامتازون در زمان قطع عصب سیاتیک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]