با سلام خدمت اقای دکتر ،خانمی 49 ساله هستم و72 کیلو وزن و 151سانتی متر قد دارم که یک ماه پیش در اثر برداشتن گلدان کمرم درد گرفت به دکتر مراجعه نمودم و 3 تا آمپول دگزا متازون و مسکن نوشت دو سه روز جواب داد و بعد دوباره درد در قسمت ران و پام شروع شد به طوری که دیگه حرکت کردن برام سخت شد به پزشک متخصص طب فیزیکی مراجعه کردم که با دستگاه نوار عصب و عضله گرفت وگفت که 5 تا از رگهات گرفته که 2 تاش در دستات و 3 تاش در قسمت کمر و ران هست که یکیش هم ترکیده . 5 تا آمپول دپو-مدرول نوشت که 2تاش رو از دست تزریق کرد و 3 تای دیگرو هفته ای یکی گفت بزن و قرص های فاموتیدین 40 ،گاباتین 100،تلتونال480Ft ،شیاف دیکلوفناک100 ، پماد موضعی رهامین و 20 جلسه درمان دستی با دستگاه گفت که تا حالا 4 جلسه رفتم و نیز ورزشهای کششی هم گفته که هر روز سه بار انجام میدم در جلسه چهارم که مراجعه کردم چون در قمسمت کمر دو تا تیکه چربی در چپ و راست کمرحس کرده بودم که با حرکت همراه بود در موردش سوال کردم بهم گفتن که ما با این دستگاهها روی دیسک شما و عضله شما کار می کنیم من نیز ترسیدم که نکنه دیسک هم بشم به جراح دیسک کمر ارتوپد مراجعه کردم که ایشان گفتند جلسات درمان را قطع کنید و یک آمپول دپو-مدرول و3 آمپول sun vit ویتامین د3و قرص ویتامین b1 100 و قرص ژلوفن نوشت و گفت استراحت کنید . حال از جناب آقای دکتر میخواهم که مرا راهنمایی کنند که چکار بکنم و مشکل من چیه و چگونگه درمان میشه . با تشکر فراوان .

دکتر علی فرخانی :

علائمی که ذکر کردید به درگیری عصب سیاتیک برمیگردد که احتمالا به خاطر بلند کردن جسم سنگین و بیرون زدگی دیسک کمر ایجاد شده که در مرحله اول استراحت به مدت 3 تا 2 روز پیشنهاد می گردد. اگر همچنان دردی وجود داشت درمان های فیزیوتراپی ، لیزردرمانی و کشش برای برگشتن دیسک به حالت طبیعی کمک می کند. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیسیاتیک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

زگیل تناسلی راه های انتقال و نحوه پیشگیری

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

ویتامین دی گنجینه ای بزرگ در خلقت

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان کمردرد به روش کایروپراکتیک

سندرم کم پارتمان چیست؟

عمل بسته دیسک کمر چقدر طول می کشد و شرایط بیمار پس از عمل چگونه است؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بولیمیا (پرخوری عصبی )چیست؟؟

علائم آسیب دیدگی ستون فقرات

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

آنچه باید درمورد پروتز پستان بدانید