با سلام من 4ماه پیش لیزر فراگشنال برای کک و مکهای رو صورتم انجام دادم اما الان با گذشت 4ماه هنوز جای قرمزی لیزر خوب نشده. من خجالت میکشم از صورتم دکترهای زیادی رفتم اما انگار درمان نداره.تورو خدا شما راهنماییم کنید چیکار کنم؟کرم یا لیزری هست که بتونه صورتمو خوب کنه.در ضمن جای قرمزی لیزر جوش های زده نمیدونم چیکار کنم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر فرکشنال برای درمان کک مک درمان مناسبی نیست اگر پوست شما سفید است برای درمان کک مک لیزر تخصصی نیاز است و جوا ب میدهد کرایوتراپی روش مناسبی برای درمان کک و مک پوست های روشن است . برای درمان قرمزی هم درمان دارویی و هم لیزر خاص مفید است [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیکرایو تراپی کک مک

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

سکته مغزی یا ایسکمی مغزی چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

علل درد گردن

بیماری رفلاکس معده به مری

هولتر قلب چگونه عمل میکند؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

ملاتونین (قسمت اول)

افسردگی پس از زایمان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

علت ایجاد لکه های پوستی در حاملگی

عوامل موثر در ریزش مو