ساتم آقای دکتر یه پسره 23 هستم که صورتم معمولی تا مختلط هست که گهگاهی که بعضی غذاهارو میخورم یا بد شیو میکنم مثلا هر 10 روزی یکی دوتا جوش زیرپوستی تو نایه تی صورت یا جایی که بد شیو کردم میزنه، از چه صابون یا ژل شستشویی استفاده کنم واسه شت و شو روزانه که ارزونم باشه؟ (با تشکر)

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام برای مراقبت از پوست از ژل شستشوی صورت سینره [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

آیا شما گزینه ی خوبی برای تزریق بوتاکس هستید؟

جای جوش چگونه درمان میشود؟

افسردگی بعد از زایمان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

کلید محافظت از شنوایی چیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان سریع چین و چروک های ظریف پوست

رادیولوژی ترانزیت روده باریک

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت دوازدهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]