با سلام ، 38 ساله و عضو هيئت علمي دانشگاه هستم 5 ماه است كه ازدواج كرده ام با توجه به سنم و نيز شرايط كاري بسيار مايلم كه در بارداري اول فرزند 2 قلو داشته باشم خواهشمندم در اين خصوص راهنمايي فرماييد

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام همکار گرامی، به علت اینکه بارداری دوقلو با افزایش شانس مشکلاتی مانند خونریزی در مادر و نیز افزایش ناهنجاریهای جنینی و خطرات برای جنین ها همراه است.هرگز استفاده از دارو برای دوقلوزایی را توصیه نمی کنم مگر اینکه برای تحریک تخمک گذاری این امر ضرورت داشته باشد. بارداری بی خطری داشته باشید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیدو قلو

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

جوانسازی با آر اف فرکشنال

بهترین روش گونه گذاری

ارتباط کهیر با خوراکی ها

جوانسازی پوست صورت با مزونیدلینگ

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

جراحی زیبایی پلک

تکنیک پی ال دی اچ چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

RF Fractional و سوالات متداول

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

لیفت صورت با نخ های قابل جذب

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]