سلام وقتتون بخیر من سه ماه پیش برای آزمایشات قبل بارداری مراجعه کردم و طبق آزمایشات برام قرص لووکسین 50 میکروگرم برای تیروئید تجویز کردند تا الان قرص ها رو مصرف نکردم .من الان میخوام قرص ها رو شروع به مصرف کنم .آیا باید دوباره آزمایش بدم؟ یا الانم میتونم همین قرص رو استفاده کنم؟؟؟

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. اگر کم کاری قابل توجهی نداشته اید قرص ها را مصرف کنید. [1399-05-18]

پاسخ سوال پزشکیبارداری تیروئید آزمایش

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

درمان درد مفصل ساکروایلیاک

جوراب ضد آمبولی یا آنتی ترمبیوز چیست؟

علت و درمان شکستگی مهره گردن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

مکمل ویتامین د

کمردرد و مشکلات روحی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ژنوفوبیا چیست؟

فرق بین صابون و پاک کننده چیست

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

زوجهای خوشبخت

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]