باسلام وخسته نباشی.من دختری 21ساله هستم وحدود 10ماه است که ازدواج کرده ام.وهنوزرابطه ای باشوهرم نداشته ام.میخواستم بهترین روش جلوگیری ازبارداری رابرایم توضیح دهید.چون اطلاعات درست وکاملی ندارم.ممنون.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی نمی دانم منظورتان از رابطه نداشتن این است که رابطه همراه با نزدیکی نداشته یاد یا نه در این صورت علت آن باید برسی شود شاید ترس از نزدیکی عامل ان باشد. برای اشنایی با روشهای پیشگیری از بارداری مطالب مربطو به انواع روشها را در سایت به دقت مطالعه کنید. فعلا کاندوم ویا قرص روشهای مناسبی برای شما به نطر می رسند. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

دردهای مهمی که نباید نادیده گرفته شوند

پماد هیدروکینون چیست و چه تأثیری در درمان لک صورت دارد؟

آیا پس از تزریق چربی می توان ورزش کرد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کمبود ید

از چه محصولی برای رفع خشکی پوست استفاده کنیم

سمعک مخصوص کرونا

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نکته های قبل از جراحی بینی ـ قسمت دوم

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

انواع قرص های ضد بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]