سلام ، خانمی هستم 50 ساله.حدود 3 ماه است که خونریزی متغیر دارم(استحاضه متوسطه هستم). سونوگرافی نشان داده ضخامت آندومتر 15 میلی متر است وبا داروی ترنسید و مفنامیک اسید و ویتامین K بند نیامده. در ضمن چند روزی هم هست که یک توده خوش خیم در سینه داشتم و آن را با عمل جراحی برداشتم بخاطر همین داروی هورمونی به هیچ وجه نمیتونم استفاده کنم از شما تقاضا دارم من را راهنمایی کنید!! آیا عمل رحمی انجام بدهم یا نه؟ زیرا 2سال پیش همین وضعیت را داشتم و با کورتاژ تشخیص خوب نشدم. "متشکرم"

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی می توانید با توجه به هیپرپلازی اندومتر با نظر پزشکتان از داروهایGNRH مانند دکاپپتیل استفاده کنید. که مدتی از خونریزی شما پیشگیری خواهد کرد. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیرحم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

تشخیص و درمان سرطان تخمدان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

افرادموفق چه ویزگی های مشترکی دارند ( ویژگیهای افراد موفق )

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

انتخاب ضدآفتاب مناسب پوست

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

لیزر الکساندریت برای رفع موهای زائد

سونوگرافی رنگی شریان های کلیه

عمل سنگ شکنی کلیه با دستگاه ESWL برای چه افرادی و چگونه انجام می شود؟

مواد غذایی مفید برای اختلالات کبدی

برای پیش بینی آینده مغز دو ساعت دارد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

دلایل ورم بعد از تزریق ژل و نحوه درمان آن

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]