با سلام میخواستم راهنمایی بگیرم در خصوص شستن سبزی. من ابتدا سبزی پاک شده را چند بار در سینک پر از آب خیس میکنم و سپس 10دقیقه در سینک آب و سرکه قرار میدهم و مجدد در سینک پر از آب و در نهایت آبکشی میکنم، آیا با این روش میکروب و انگل های موجود در سبزی به طور کامل از بین می روند؟ مشکل من با محلول های شستشوی سبزی موجود در بازار این است که طبق دستورالعمل آنها باید ابتدا سبزی را با مایع ظرفشویی شست، آیا این کار صحیح است؟ باسپاس
دستور العمل محلولهاي موجود در بازار رارعايت كنيد. مايع ظرفشويي يكي دوقطره استفاده ميشه و بعد هم سبزی ابكشي ميشه. پس مشكلي نداره [1396-07-19]