سلام اقای دکتر سوالی داشتم از خدمتتون و اون اینکه آیا با طب سوزنی این امکان وجود داره که از بسته شدن صفحات اپی فیزی استخوان ها جلوگیری کرد ویا حداقل این فرایند رو به تاخیر انداخت ؟ و اینکه آیا امکان افزایش قد در سنین بعد از سن رشد با روشی غیر از جراحی وجود داره ؟ واینکه روش جراحی روش قابل اطمینانی هست؟

دکتر علی فرخانی :

طب سوزنی باعث بسته شدن صفحات اپی فیزی استخوان ها نمی شود. افزایش قد در سنین بعد از رشد تنها از طریق جراحی و در حد 5-2 سانتی متر ممکن است. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیاستخوان قد طب سوزنی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

لیفت پوست با نخ یکی از روشهای نوین جوانسازی پوست

تقویت ابرو با مزوتراپی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

لک صورت (ملاسما) علت، علائم، درمان

تکامل ساختار رگهای مغزی از ماهی ها تا انسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

مزوتراپی چیست و عوارض آن کدام است؟

علائم و تشخیص آرتروز مفصل لگن و ران

اپیدیدیمیت یا عفونت بیضه چیست؟

تغذیه ورزشکاران سرعتی