تعداد وعده های غذایی در ماه رمضان با ماه های دیگر سال هیچ تفاوتی ندارد. افراد باید حداقل سه وعده اصلی و سه میان وعده مصرف کنند. خوردن افطار، شام و سحری تامین کننده این هدف است. حذف هیچ کدام از این سه وعده برای هیچ گروه سنی و حتی افراد چاق و دارای اضافه وزن توصيه نمی شود. وعده افطار را از شام جدا کنید تا تمایلی برای خوردن وعده سنگین نداشته باشید؛ البته به شرطی که افطار سبک و با انرژی پایین انتخاب کنید. افطار را با سوپ ولرم یا مقداری شیر به همراه مقداری میوه ی خشک، نظیر خرما، کشمش و برگه آلو شروع کنید. مصرف زولبیا و بامیه به دلیل قند ساده و چربی بالا مضر است. دو ساعت بعد از افطار شام را میل کنید. شام باید از گروه نان و غلات (برنج، نان، سیب زمینی یا ماکارونی)، گروه گوشت و حبوبات (گوشت قرمز، مرغ، ماهی، لوبیا، عدس، نخود)، گروه لبنیات (شیر، ماست، دوغ) و گروه سبزیجات و میوه ها باشد. در وعده سحر نیز همه گروه های فوق توصيه می شود. دریافت مایعات و غذاهای حاوی آب مانند شیر، سالاد، سبزی و میوه تا حدودی تشنگی را کاهش می دهند. ازمواد غذایی مانند نمک، ادويه جات، غذاهای پرچرب، كله پاچه، سیرابی و مصرف بیش از اندازه گوشت و پروتئین حیوانی به دلیل افزایش اوره و تشنگی استفاده نکنید. مصرف غذاهای دارای کربوهیدرات های پیچیده مانند نان ها، به ویژه سنگک یا بربری كه قند آنها به آهستگی آزاد می شود، برای جلوگیری از گرسنگی در طول روز توصيه می شود.
نسخه اصلی مطلب تعداد وعده در ماه رمضان را در سایت شهزاد محمدیان بخوانید