من يه پسر 23 ساله هستم. از دوران بچگي و دبستان متوجه بودم كه دستم (كف دست و انگشتان) كمي از هم سنُ سال هاي خودم كوچكتره و ظريفه. و هميشه هم منُ متهم مي كردن كه آقا كار نمي كني دستت كوچيكه. در صورتي كه بچه ي دبستاني مگه بيلُ كلنگ مي زنه؟ الان چند سال هم هست كه بدنسازي مي كنم و كلي هم وزنه مي زنم قرار بود به اين چيزا باشه بايد دستم خيلي بزرگ مي بود. راهي هست براي بزرگتر كردن دست هام توي اين سن؟(اطلاعاتي كه نمي دونم به درد مي خوره يا نه: سن 23، قد 176، وزن 71)

دکتر علی فرخانی :

بزرگتر شدن دست ها در این سن که صفحه های غضروفی استخوان ها بسته شده ممکن نیست. فیزیوتراپی و راه های توانبخشی هم کمکی به افزایش طولی یا قطری استخوان ها نم کند. شما تنها برای جبران این ضعف می توانید عضلات خود را با تمرین های مختلف که مهمترین آن فشردن توپ کوچکی در دست است تقویت کنید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیعضله

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

علائم سرطان مثانه در زنان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

معرفی انواع لیزر پوست

خار پاشنه پا چیست ؟

بهترین و مؤثرترین روشهای جوانسازی و لیفت گردن

افزایش سایز آلت تناسلی با تزریق چربی و ژل

آشنايي با بيماري و توانبخشي پاركينسون

خطر مواد مخدر برای زن حامله

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

رفع تیرگی دور چشم به صورت طبیعی

بلفاروپلاستی پلک شرقی چگونه است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]