با سلام .مدتی است در پشت پاهای خود احساس درد مبهمی(از زانو تا مچ پا) میکنم حتی صبح ها که بیدار مشوم این درد را با سردرد دارم تحرکم کم است مذکر 28سالمه باتشکر از پاسخ شما.

دکتر علی فرخانی :

البته راهنمایی لازم را نکرده اید ولی با توجه به گفته خودتان که تحرک کمی دارید احتمالا دچار خشکی مفاصل زانو و مچ پا شده اید در کنار این خشکی، کوتاهی عضلات ساق ( عضلات پشت ساق ) هم در ایجاد درد موثر می باشد. لذا توصیه من به شما این است که قبل از خواب سعی کنید ابتدا عضلات پشت ساق را با گرمای مرطوب (کیسه آب گرم) گرم کرده و چند نرمش کششی ساق را انجام دهید و همین کار را صبح پس از بیدار شدن از خواب نیز انجام دهید. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیخشکی مفصل زانو مچ پا

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

تحقیق راجع به تاثیر اولین تجربه ی رابطه ی جنسی در میل جنسی زنان

عوارض تزریق چربی

کمبود ویتامین دی در زنان

اسکین تگ یا منگوله پوستی چیست؟

سابسیژن و تزریق فیلر روش های موثر درمان اسکار

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

افراد مبتلا به اگزما با COVID-19 چه می کنند؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

خشکی چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

پوست شما از کدام نوع است ؟

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]