man chand modate ast ke az laye bardar estefade mikonam alan che kea konam ke bad az eslah soratam josh nazanad akhe arosime va soratam khayli mo dare

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

محلول آنتی بیوتیک بعد اصلاح استفاده نمایید [1401-10-10]

پاسخ سوال پزشکیاصلاح جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

ریزش مو در زنان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

شایع ترین بدخیمی های دستگاه تناسلی مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

واژینیسموس

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پاک کردن تاتو یا خالکوبی

جلوگیری از خشکی پوست در هوای سرد

آیا التهاب پروستات درمان می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

هیستروسالپنگوگرافی (HSG) چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پیشگیری از واریس

آیا واریکوسل در رابطه جنسی تأثیر دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]