سبا سلام خدمت شما آقای دکتر دختری 18 ساله هستم در ساق پاهام لکه های قهوه ای کوچک وسطحی زیادی دارم که در اثر زخم با وسایل نوک تیز ایجاد شدن لکه ها قهوه ای رنگ و کوچک و دایره ای شکل هستند نمیتونم به دکتر مراجعه کنم خواهشا کمکم کنید واقعا اعتماد به نفسم اومده پایین چه چیزی میتونه باعث از بین بردنشون بشه چه پمادی میتونم مصرف کنم.؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من از لک بر های بدن استفاده نمایید اگر فایده نداشت باید لیزر کنید [1401-09-27]

پاسخ سوال پزشکیلک درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

رژیم غذایی در نارسایی مزمن کلیه

گوشت بوقلمون و کاهش وزن

تغذیه و بیماری های دهان و دندان ( قسمت دوم)

جراحی زیبایی پلک در چه مواردی انجام میشود؟

افتادگی گوشه های لب چگونه رفع میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لیزر موهای زائد و عملکرد آن

زایمان فیزیولوژیک

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پماد هیدروکورتیزون برای لک صورت

مراقبت های پوست خشک