با سلام علت نفخ رحمی چیست و راه درمان آن خواهش می کنم جوابم را بدهید با تشکر عفونت ندارم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،اگر منظورتان از نفخ رحمی احساس پیچیدن گاز در واژن است. این امر ممکن است ناشی از وحود شلی در واژن ویا فیستول به علت صدمه به کانال زایمان باشد. برای بررسی بیشتر باید شرح حال بیشتری بدهید. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیواژن رحم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

جوانسازی با میکرونیدلینگ

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

درمان فرورفتگی جای جوش

مزوتراپی مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

خارش بدن در دوران بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بزرگی پروستات چه علائمی دارد؟

طب سوزنی و درمان ترشحات واژینال

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]