با سلام.حدود دوماهه برای درمان بیماری کولیت روده قرص نیزوپرد(پردنیزولون) استفاده میکنم. یک ماهه که درصورتم جوش های ریز و زیر پوستی ایجاد شده. میخواستم بدونم از عوارض این قرص هاست؟ و با توجه به اینکه مدتی باید این قرص رو استفاده کنم برای بهبودی از چه درمان هایی میشه استفاده کرد؟ اگه داروی مالیدنی معرفی کنید ممنون میشم چون من نمیتونم از هر قرصی استفاده کنم. باتشکر فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله میتواند باشد درمان موضعی آنتی بیوتیکی مفید است [1401-09-08]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

روش لازک

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

کمبود زینک و ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

علل درد آلت تناسلی مردان

درباره فوق تخصص ستون فقرات

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

ارزش تشخیصی سونوگرافی در بیماران مشکوک به آپاندیسیت حاد

سلامت پوست با مصرف آنتی اکسیدان ها

ناباروری مردان ( قسمت اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ماستکتومی رادیکال اصلاح شده چیست؟