سلام از بچگی پوستم کک و مک داشت طوریکه بعد از سالها حتی بعد از بارداری هم نرفت قبلا دکترهای زیادی رفتم ولی بعضی ها مگفتند خودش از بین میره یکی هم گفت کرمش در امریکا هست.لطفا مرا راهنمایی بفرمایید .متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اصولا درمان دارویی در درمان کک مک موثر نیست و بهتر است که لیزر انجام شود درمان با لیزر تقریبا قطعی است ولی بعد از آن استفاده از کرمهای ضد افتاب ضروری است [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

سونوگرافی ان تی چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

رابطه استرس و ناباروری در مردان چیست؟

شکستگی آلت تناسلی مردان ( تجربیات جالب )

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

ملاحظات تغذیه ای دراگزما

شکست وازکتومی

ترک خوردگی گوشه لب نشانه چیست؟

درمان لک صورت

آنچه باید درباره واکسن زگیل تناسلی (HPV) باید بدانیم

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]