با سلام خسته نباشید.من 20 سالمه حددوده 3 ساله جوش میزنم ولی با استفاده از دارو و پاکسازی ,صورتم تقریبا به طورکامل خوب شده است ولی جای جوش ها به صورت لکه های قرمز درصورتم باقی مونده فرو رفتگی نیست فقط لک قرمزه برای درمانش چیکارکنم یا چه دارویی استفاده کنم؟خواهش میکنم راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین روش لیزر است ولی اگر لیزر نخواهید کرمهای ضد قرمزی در زمان طولانیتر مفید است [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

دلایل بوجود آمدن ترک پا

روشهای موثر برای رفع و درمان خط خنده

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا انجام عمل ليزيك و لازک برای مبتلايان به قوز قرنيه مجاز است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لیفت غیرجراحی لب چگونه انجام میشود؟

نکاتی در مورد لیزر موهای زائد صورت

سابسیژن چیست و چگونه انجام می شود؟

کبودی زیر چشم بعد از مزوتراپی چگونه برطرف می شود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آشنایی با انواع روشهای غیر جراحی لیفت ابرو