سلام و ادب. آقای دکتر! 1.خیلی وقت پیشها پای یه سخنرانی بودم که دکتری گفت چنگ زدن به سر در هنگام شستشو بسیار خطرناک است. دلیلش را نتوانستم بشنوم. لطفا دلیلش را بفرمایید. آقای دکتر من سالهاست که شوره چرب و تیکه تیکه در سرم دارم و هنگام استحمام چاره ای جز چنگ زدن با ناخن ندارم. چه کنم؟ 2. اگر پوست صورتم را نیز با چنگ (باصابون) نسابم بعد از حمام پوست پوست میشود. جای جای صورتم داره پر از مو و نیز چروک میشه! چه کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به موها اسیب میزند شوره سر باید درمان شود و حمام منظم تر مفید است [1401-10-12]

پاسخ سوال پزشکیشوره

تلفن : 91620100 - 031

لیفت صورت و کشیدن پوست بدون عمل جراحی

رفع صافی کف پا با حرکات اصلاحی

هر آنچه که باید یک ورزشکار در مورد الکل بداند

اولتراسوندتراپی در فیزیوتراپی چیست ؟

جوانسازی پوست با لیزر اربیوم

بیماری پوستی پسوریازیس چیست؟

تحریک طناب نخاعی

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان کم خونی

علت سرطان استخوان