سلام آقای دکتر.ممنون برای وقتی که گذاشتید و پاسخ من رو دادین.شما پاسخ دادین که برای پرکردن گودی زیر چشم تنها از ژلهای هیالورونیک اسید استفاده میشه که جز ژلهای موقت هستند.مدت ماندگاری ژلهای هیالورونیک اسید زیر چشم چقدر است و آیا عوارضی دارد.آیا ممکن است نتیجه آن بعد از تزریق قابل پیشبینی نباشد مثلا ناحیه زیر چشم خوب پر نشود.البته گودی زیر چشم من کم است.پیشاپیش ممنون از پاسختون گرامی

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مدت ماندگاری این ژلها از حئود چند ماه تا یکساله. در صورتیکه بعد از تزریق ژل ، گودی دور چشم پر نشد میشه باز یه مقدار دیگه ژل تزریق کرد. [1401-12-14]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

میکرودرم برای چه افرادی مناسب است؟

شاک ویو تراپی

جوانسازی با لیزر فرکشنال

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان ترک کف دست

سندروم تخمدان پلی کیستیک و درمان آن

پتشی؛ از علل و علائم تا درمان

درمان افتادگی پلک یا بلفاروپلاستی

پیشگیری، تشخیص و درمان پوکی استخوان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]