با سلام خانم دکتر من بلافاصله پس از اتمام دوره ام رابطه بدون پیشگیری داشتم وبعد از مصرف قرص اورژانس اوسیز 7 روز بعد پریود شدم ولی پس از 7 روز خونریزی تمام نشد فقط مقدارش خیلی کم شد تا اینکه در تاریخ معین دوباره پریود شدم ایا این خونریزی طولانی و طول کشیدن ان عوارض قرص بوده یا مشکلی دارم؟ ؟(در ضمن دوران عقدیم و باکره ام اولین باری بود که قرص مصرف می کردم تا به حال هم هیچ مشکلی نداشتم پریود هام هم همیشه منظم بوده دکتر هم نرفتم )

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بلی این نوع خونریزی می تواند از عوارض قرص باشد با این حال در صورت تکرار این مساله درس یکل بعد حتما به پزسک یا ماما مراجعه کنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

قرص و آمپول روباکسین در چه مواردی استفاده میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اولتراسوند تراپی

درمان افسردگی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

علائم بزرگی پروستات

بیماری تیروئید چشمی چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بلفاروپلاستی پلک شرقی چگونه است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پی بردن به شخصیت اطفال از روی نقاشی آنان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

خواص انجیر برای سلامتی