سلام من دوسال پیش تتو ابرو کردم وبعد چون راضی نبودم برایم با همرنگی به حساب پاک کردن که خیلی ناراضی بودم رفتم عطاری وبا کمک عصاره های گیاهی مقداری از تتو ها را پاک کردن فقط دو گیرش مونده حالا میخوام این خطهای کرم وبعضی جاها تتو سیاه مونده پاک کنم سوالی که دارم اینکه برای پاک کردن این باقیمانده ها میتونم از پماد هیدروکینون یا محلول ترتنویین استفاده کنم تا به مرور لایه برداری سریعتر انجام بشه لطفا راهنمایی بفرمایید متشکر میشوم چیزی هست که بشود استفاده کنم واثر بخش باشد عنوان کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر باید حتما لیزر کیوسوئیچ شود عمق تاتو زیاد است و جنس آن با لک متفاوت است پس هیدروکینون هیچ اثری ندارد [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ

تلفن : 91620100 - 031

جراحی پلک افتاده (بلفاروپلاستی) چگونه انجام می شود؟

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

آگاهی درباره سرطان پستان با کتاب سیب صورتی؛سفارش آنلاین کتاب

توصیه های پس از لیزر موهای زائد

گرافی پانورکس تمام دیجیتال در چه مواردی انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چگونگی کوچک کردن سینه با جراحی

تاری دید و سردرد مرتبط با مشکلات چشمی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علت ایجاد دانه های سفید روی اندام تناسلی مردان

قشار خون بالا (بخش 2)

لیزر کل بدن چقدر طول میکشد؟