سلام خدمت دکتر واعظ شوشتری؛ میخواستم بپرسم که موارد تشکیل دهنده ماینوکسیدیل چیه؟ آیا ماینوکسیدیل ممکنه باعث ریزش مو بشه؟ من حدود سه هفته میشه که از ماینوکسیدیل استفاده میکنم احساس میکنم که موهام به جای اینکه بهتر بشه بیشتر از قبل خالی شده. خیلی برام دردسر شده این موضوع. لطفاً راهنماییم کنید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در ابتدای مصرف ماینوکسیدیل حدود 1-2 ماه ریزش مو طبیعی است به درمان ادامه دهید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

تعریف انواع زائده های پوستی

برداشتن انواع خال با جراحی

زگیل تناسلی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

چربی ، فیلر طبیعی و ماندگار

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

بیماری لوپوس چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مشکلات نخاعی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان ریزش مو با پی آر پیPRP

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تفاوت کلینیک زیبایی با کلینیک تخصصی پوست و مو