سلام؛ میخواستم بدونم ماسک مو در چه مواردی مورد استعمال قرار میگیرد؟ من رفتم داروخانه برای نرم شدن و حالت دادن مو چیزی خواستم به من ماسک مو دادن میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید که اصولاً ماسک مو رو چه افراد با چه موهایی باید مصرف کنند. با تشکر از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ماسک مو برای درمان خشکی و آسیبهای مو استفاده میشود مشابه نرم کننده است با اثر قوی تر [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو

تلفن : 91620100 - 031

علت و درمان در رفتگی مکرر کتف و شانه بدون جراحی

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت پانزدهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

درمان و بهبود آرتروز زانو با ورزش

عکس رنگی کلیه (IVP) چیست و چگونه انجام می شود؟

کاشت ناخن چه آسیبها و عوارضی دارد؟

چگونگی عملکرد کافئین

تعامل بین فعالیت بدنی و تغذیه دراوایل دوران زندگی و تأثیرآن بر رشد

لیزر درمانی در دوران شیردهی