با عرض سلام.من 3 سال پیش تو فوتبال دچار مصدومیت زانو شدم.با عکس mri مشاهده شد که دچار پارگی جزئی در ناحیه رباط و مینیسک شدم.اما با بی توجهی و انجام چند جلسه فیزوتراپی اکنون از زانو درد و احساس خستگی در زانو رنج می برم.خواستم نظر شمارو در این مورد بدونم؟چه مشکلی پیش اومده برای زانوهام؟

دکتر علی فرخانی :

ممکن است به علت بی توجهی و اعمال فشار برروی مفصل شدت پارگی منیسک و ضایعه بیشتر و شدید تر شده باشد. لذا حتما جهت درمان و اقدامات لازم مراجعه فرمایید. [1401-09-27]

پاسخ سوال پزشکیمینیسک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

تهیه و انتخاب غذای سالم در منزل و خارج از منزل

اختلال پردازش مرکزی شنوایی چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

بهترین روشهای رفع کک و مک صورت چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

پیشگیری از سرطان سینه با غربالگری پستان

کم کردن وزن در کشتی

هر آنچه باید در مورد پارگی منیسک زانو بدانید

مزایای ترمیا نانو ابلیتیو در لیفت و جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

سونوگرافی لگن برای بررسی رحم و تخمدان ها