سلام آقای دکتر چند وقت پیش درمورد جوشهای صورتم از شما سوال پرسیدم گفتید احتمالا هورمونی هستند به دکتر مراجعه کردم برام کلیندامایسین 1درصدو ترتینوین5درصد نوشتن نظر شما چیه. خواهش میکنم جواب بدید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

جوشهای هورمونی به غیر از درمانهای موضعی حتما درمان خوراکی نیاز دارد و گرنه برگشت میکند [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت آکنه

تلفن : 91620100 - 031

تشخیص بلوغ زودرس در دختران

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

سابسیژن روشی مؤثر برای درمان جای جوش عمیق

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

نشانه های وزوز

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درم ابریژن چه مشکلات پوستی را برطرف می کند؟

اهمیت غذایی گروه سبزی ها

عدم تقارن صورت چیست و درمان آن با تزریق فیلر؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان سیگار کشیدن

درمان چین و چروک پوست