با سلام و خسته نباشید، من خانومی 27 ساله هستم که 2سال پیش در 14 هفتگی سقط کردم و به من گفتند نارسایی دهانه رحم است و حالا در هفته 6 بارداری هستم و میخواستم بدانم چه کارهایی احتمال سقط من رابیشتر میکند و بهتر است کی برای بستن دهانه رحم مراجعه کنم؟آیا نیاز به جراحی و بستری شدن دارد؟باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، برای سرکلاژ با نظر پزشکتان باید پیش از 18 هفته اقدام کنید. در صورت وجود هرگونه درد ویا خونریزی به پزشکتان مراچعه کنید. فعلا نزدیکی عمیق نیز نداشته باشید. برای سرکلاژ باید عمل جراحی و بستری در بیمارستان به مدت کوتاهی برای شما در نظر گرفته شود. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیناباروری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

چرا به بدلیجات حساسیت دارم؟!

تولید اسپرم ازسلولهای بنیادی چقدر پیشرفت کرده؟

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

چه مواد غذایی مغز را تضعیف میکند

سندرم آسپیریشن در نوزادان

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]

عفونت کلیه چیست؟

نقش کافئین در ورزشکاران

جوانسازی با تزریق فیلر

تاثیر آراف بر غبغب و صورت

بیماری سیستیک فیبروزیز یا سی اف و علائم آن

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]