با سلام - یکی از مهره های پایین کمر مامانم روی هم خزیده و دکتر معاج سال قبل 10 جلسه فیزیوتراپی ویزیت کردند که کمر درد شون بهتر شد. حال امسال دوباره بعد ار یک مسافرت دوباره درد کمر شروع شد به طوری که درد شدیدی از زانو تا مچ دارند. دکتر مالج فرمودند چون دیابت نوع 2 دارند نمی توانند عمل کنند و حال دوباره 10 جلست فیزیو تراپی دارند می روند که از زمانی که دوره فیزیو تراپی شروع شده تا الان که جلسه 5 می باشد دردی از زانو تا مچ پاشون شدید شده است.سن مامان 50 سال می باشد . حال چه بایستی انجام داد تا درد تسکین یابد آیا درد مچ پاشون بهتر می شود و این درد از چه عاملی ایجاد شده است. با تشکر فراوان

دکتر علی فرخانی :

فعلا نیاز به استراحت می باشد. استراحت یعنی اجتناب از هر گونه فعالیت مضر و دردزا و برای کاهش درد و درمان نیاز به لیزر و فیزیوتراپی دارند. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیمچ پا

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

آنچوریا یا نداشتن بیضه از بدو تولد

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

دستگاه لیزر دایود چگونه عمل میکند؟

روشهای درمان اسکارهای پوستی کدامند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لیزر موهای زائد

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

عفونت کلیه چه علائم و عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کاشت ابرو یا تاتو ابرو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

فوردایس چیست؟، ضایعات فوردایس تناسلی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

لاغری عمومی و موضعی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

متاتارسوس اداکتوس یا چرخش پنجه پا به داخل چه عارضه ای است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]