سلام وخسته نباشیداقای دکتر مادرمن درطول ۱۰سال سه بار سکته کرده دراخرین سکته طرف راستش لمس شده ایا فیزیوتراپی یا tmsمیتواند کمکی به مادرم کندتاکمی از لمس خارج شودباتشکر

دکتر علی فرخانی :

یک دوره فیزیوتراپی و توانبخشی با دستگاه TMS می تواند کمک قابل توجهی بکند. [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیسکته

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

مشکلات پوستی بیماران مبتلا به ایدز

انسفالیت مغزی چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

تغذیه در ریکاوری و بازسازی ورزشکاران

انواع روش های تشخیص بیرون زدگی دیسک کمر

درمان خط اخم با تزریق فیلر

نکاتی که قبل از کاشت مو باید رعایت کنید

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

طریقه مصرف عرق کاسنی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

عکس دندان در چه مواقعی تهیه میشود؟

عمل جراحی ترمیمی یا بازسازی پستان چیست؟