باسلام من در دوران شيردهي هستم و پسرم يك سال و نيمه است تقريبا چندروزي است پريودي ام عقب افتاده و بطور طبيعي جلوگيري مي كنم تا بحال مراقب بوده ام خيلي نگران هستم كه باردار شده باشم مي گويند اگر باردار باشم پسرم شيري را كه مي خورد بالا مي آورد ولي تابحال چنين چيزي نبوده است دل درد و كمر درد دارم ولي هنوز پريود نشده ام مي خواستم خيالم را راحت كنيد باتشكر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی هیج کدام از مواردی که نام برده اید یعنی دل درد و کمردرد و استفراغ شیر توسط کودک شیرخوار در صورت حاملگی مادر نشانه های بارداری شما نیستند در واقع اینها افسانه هایی بیش نیستند. بهترین کار انجام آزمایش خون بارداری برای اطمینان خاطر است در صورت منفی بودن آزمایش از یک روش مطمئن پیشگیری از بارداری استفاده کنید. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیشیر دهی بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

حذف موهای زائد با لیزر الکساندرایت

کایروپرکتیک برای درمان چه مشکلاتی در کمر و گردن مفید است؟

رادیوفرکوئنسی زانو

هراس( ترس) اجتماعي(قسمت اول)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تعامل بین فعالیت بدنی و تغذیه دراوایل دوران زندگی و تأثیرآن بر رشد

مزوتراپی مو درمان ریزش مو

سلولهای بنیادی مصنوعی در درمان بیماریها

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

ساب سیژن یا زیر تراشی بخش یکم

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]