سلام دختری 22 ساله هستم چند سالیت دچار افادگی پلک هستم که باعث شده ظاهری مثل ژاپنی ها پیدا کنم پوست نواحی صورت و بدنم هم خصوصا سینه م هم شل شده که نسبت به سنم طبیعی نیست دکتر های زیادی رفتم که یا تشخیص ندادن یا گفتند آلرژیه نظر شما چیه آیا اگه آلرژی باشه درمان داره

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر افتادگی شدیدباشد با جراحی قابل درمان است ولی اگر کم باشد با درمان دارویی بهبود دارد [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیلیفت پلک

تلفن : 91620100 - 031

مراقبت های پس از جراحی لیزری دیسک گردن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

زایمان طبیعی بدون درد

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علل بیش فعالی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

روش های پیوند مو

بهترین زمان انجام سونوگرافی غربالگری دوم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان شکستگی ترقوه، شانه و کتف با فیزیوتراپی

فانتزی های جنسی غیرعادی و نادر در مردان و زنان

افزایش تعریق بدن یا هیپرهیدروز

پلاسما تراپی چیست و چه کاربردهایی دارد؟