سلام آقای دکتر خسته نباشید سوالی داشتم من چند جلسه لیزر فراکسل برا جای جوش انجام دادم یک یا دو جلسه دیگه مانده آیا میتونم میکرودرم انجام بدهم آخه پوستم خیلی تیرنسبت به بدنم و کک و مک داره ایا اشکال نداره؟و آیا میکرودرم که دکتر عمومی انجام میدهد هم خوبه اخه یه پزشک عمومی هست که چند ساله انجام میدهد و چون مسافتم تا اصفهان زیاده گفتم ولی اگر شما تایید نمیکنید بیایم اصفهان؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام انجام میکرودرم برای درمان جای جوش مشکلی ندارد ولی اگر به جای لیزر فرکسل انجام میدهید اثری ندارد انجام میکرودرم مثل همه کارها مهارت نیاز دارد اگر احساس میکنید که همان پزشک مهارت کافی دارد انجام دهید [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

آیا آدنوزیس پیش زمینه سرطان پستان است؟

هایفوتراپی معجزه جوانسازی و لیفت صورت

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بررسی شیوع کمبود آنزیم G6.P.D در نوزادان مبتلا به هیپربیلی روبینمی

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]

ویتامین E برای فعالیت صحیح بخش های مختلفی از بدن مورد نیاز است

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تشخیص زگیل تناسلی

نقش تغذیه در ورزش

تغییر رنگ و بوی ادرار چه معنایی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

انواع دستگاهاای کرایولیپولیز و کول اسکالپتینگ

روشهای کمک باروری