سلام خانوم دکتر 5 ماه پیش سقط داشتم الان مجدد باردارم هفته ششم هستم اما این بار هم جنین قلب ندارد و درحال سقط است من فقط کم کاری تیرویید دارم که دارو میخورم آزمایشام همه نرمال بود اما نمیدونم چرا باز این طوری شد روحیه ام را از دست داده ام و ترسی که همیشه با من است در بارداری بعدی مشکل از کجاست؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما نگران نباشید بهترین کار در این مرحله انجام آزمایشهای خون پیش از بارداری دوباره است بررسی کامل مشاوره زنتیک- بررسی انتی فسفو لیپید آتنی بادیها و نیز آزمایش های TORCH ضروری است. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

درمان مشکلات پوست

دلایل سفید شدن مو در سنین جوانی و راهکار درمان آن

درمان نرمی کشکک با ورزش

تشخیص جفت اکرتا با سونوگرافی

زایمان طبیعی بدون درد چیست ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

قوی ترین مسکن های گیاهی برای دندان درد

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

آیا جای عمل بلفاروپلاستی (جای بخیه) بعد از عمل باقی می ماند؟

رفع عدم تقارن پلک ها با عمل جراحی پلک

نارسایی حاد و مزمن کلیه چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]