با سلام ، من خانمی با سن 30 سال هستم که بعد از زایمانه حدودا 3 تا 4 ماه بعد ، بدنم بر اثر فعالیت زیاد و گرم شدن و حمام رفتن دچار دونه های کهیر مانند که بعد از نیم ساعتی رفع میشود اما بشدت خارش دارد و من را اذیت می کند و نه میتوانم استخر برم و نه به ورزش ، تورو خدا کمک کنید چند بار هم به دکتر مراجعه کردم اما هنوز خوب نشدم و گفتن که کهیر کولینرژیک اسمشه ، واقعا خجالت میکشم کسی می بینه ، تو رو خدا راهنماییم کنید تا درمان شم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کهیر کولینرژیک درمان طولاینی نیاز دارد بهترین درمان هم ستیریزین است [1401-08-08]

پاسخ سوال پزشکیکهیر

تلفن : 91620100 - 031

ژنها ، مغز و اراده

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

مهمترین نکات کاشت موی طبیعی

ماسک برای رفع لک

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

علت علمی ایجاد انواع گرایش های جنسی (sexual orientation)

درمان سندروم پاتلوفمورال و التهاب کشکک زانو با PRP

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رایج ترین دلهره ها در دوران بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

فواید قرص زینک

سونوگرافی داپلر تیروئید چه کاربردی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

متخصص رادیولوژی Radiologist چه کسی است؟