باسلام خدمت شما من 29 ساله به مدت 4ساله که ازدواج کردم در این مدت با کاندوم جلوگیری کردم و پریودهای منظم 30 یا 28 روزه داشتم الان 2 ماهه که تصمیم به بارداری گرفتم ماه پیش 7روز پریودم عقب افتاد بیبی چک زدم منفی شد وبعد پریود شدم این ماه نیز 6 روزه که عقب انداختم تست بیبی چک زدم باز منفی شد - از شما خانوم دکتر عزیز می خواه راهنمایی کنید منو چرا این 2 ماه که تصمیم به بارداری گرفتم پریودم نامنظم شده آیا من مشکلی دارم چرا باردار نشدم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، درجاتی از بی نظمی پریود در ماههایی که زوح برای بارداری اقدام میکنند به صورت تجربی مشاهده می شود در صورتی که فرد مشکل خاصی از نظر هورمونی نداشته باشد این بی نظمی اهمیتی نداشته و مایه نگرانی نیست. فعلا برای بارداری دیر نشده ،میزان شانس باروری در هر سیکل حداکثر 25 درصد است. در صصورت تکرار این بی نظمیها بیش از 3 سیکل برای بررسی هرمونی و سونوگرافی به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری قاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تاثیر انتخاب طول موج در رفع موهای زائد

هیپوسپادیاس چیست و چگونه درمان میشود؟

ایا تفاوت پستان چپ و راست در زنان نگران کننده است؟

بوتاکس برای تعریق شدید

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

متخصص رادیولوژی Radiologist چه کسی است؟

قبل از تزریق ژل به این موارد توجه کنید!

پوکی استخوان چیست؟

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

كفش مناسب در حاملگي

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سونوتراپی چیست؟