سلام و خسته نباشید من 21 سالم هست و در هفته 20 بارداری هستم طول سرویکس 29م م است آیا نیازی به سر کلاز هست خواهشمندم سریع جواب بدهید من خیلی نگرانم ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی این طول از سرویکس در این هفته از بارداری در صورت کاهش در طی مدتی کوتاه نیازمند بر رسی از نظر زایمان زودرس است ولی سرکلاژ پس از هفته 21 بارداری با احتمال عفونت بیشتر و نیز پارگی زودرس کیسه آمنیوتیک همراه است و زیاد توصیه نمیشود. برای تصمیم گیری بالینی به پزشکتان مراجعه و به ایشان اعتماد کنید. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیناباروری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

مزایا و معایب کاشت مو به روش fit

اثر مزوتراپی صورت در جوانسازی

بهترین لیزرها برای جوانسازی پوست کدامند؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

اختلالات کیفی امواج مغزی کودکان کم توجه وبیش فعال

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

درد خیالی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت ریزش مو و طاسی در زنان چیست؟

درد پاشنه پا یا پلانتار فاسیا

آیا کوچک بودن بیضه باعث ناباروری می شود؟