لطفا بفرملئید در زنان هم انزال وجود دارد ؟ و انزال زنان چگونه است آیا با فشار همراه است ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در برخی مطالعات خروج مایعی شبیه به مایع منی حاوی 5-فسفو دی استراز از نقطه ای به نام جی اسپات در برخی خانمها گرارش شده است که همراه با ارگاسم بوده است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیانزال

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

دانستنی های پوست چرب

علائم حساسیت پوستی به داروها

سونوگرافی نسج نرم در چه مواردی درخواست میشود؟

سندروم مثانه دردناک چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

واژه نامه باروری از حروف ش تا ی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

راه های جلوگیری از لکه های تیره ی پوست

بررسی آسیب جوش های شدید و کیستی به ریشه موی صورت

جراحی سیکی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]