و 6 ماه عقد هستم ولي اطلاعات بسيار كمي دارم مثلا نميدونم هنگام پاره شدن پرده چه ميزان خون خارج مي شود؟ ؟ ايا الت مرد خوني نميشه؟؟؟ ممكن است ما متوجه خون نشده باشيم؟ تا همسم چند بار انگشت خود را وارد واژن كرد يك بار هم سعي به دخول داشت كه به دلبل ترس زياد اصلا يادم نيست چه قدر وارد شد نگرانم پرده بدون اينكه متوجه شده باشم پاره شده باشه

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ممکن است میزان خونریزی با پارگی پرده بسیار مختصر باشد ضمن اینکه ممکن است پرده از نوع ارتجاعی باشد و اصلا خونریزی ایحاد نشود. یعنی دخول بدون درد و خونریزی صورت بگیرد بهترین کار مراجعه برای معاینه توسط پزشک یا ماماست. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبکارت

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

لنتیگو چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

پوست شما از کدام نوع است ؟

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

سوالات شایع در مورد ضدآفتاب ها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

راه های تقویت، رشد و پرپشت شدن مو

تأثیر استفاده از روگین برای درمان ریزش مو

گونه گذاری با تزریق چربی

دوره بعد از زایمان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

نحوه انجام جوانسازی دست با کربوکسی تراپی