با عرض سلام و خسته نباشيد.پسري28 ساله ومجرد هستم كه حدود6ماهه ازدرد بيضه رنج ميبرم.متخصص كليه باتوجه به آزمايش خون وادرار وسنوگرافي گفته كه ازلحاظ اورولوژي مشكلي ندارم.به نظر شما آيا اين درد ميتونه منشاء در ارتوپدي داشته باشه؟اگه داره من بايد پيشه چه نوع دكتري برم؟مرسي ازراهنماييهاي شما.

دکتر علی فرخانی :

با سلام. ممکن است در اثر التهابات تاندونی ناحیه پایین شکم یا اینگواینال دردهای ارجاعی به بیضه وجود داشته باشد. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیبیضه

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

مهمترین نکات کاشت موی طبیعی

گفتار درمانی برای چه کسی؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

پانورکس چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی

درمان سفیدی مو در سنین پایین

روشهای درمان متخصصان طب فیزیکی برای ضعف رفتن دست

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا بهترین روش درمان میگرن تزریق بوتاکس است؟

مرکز خدمات شبانه روزی پرستاری در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]