آیا می توان یک زایمان طبیعی بدون درد را تجربه کرد ؟ من بارها در سایت های خارجی خوانده ام که در اروپا و آمریکا زایمان های طبیعی بدون هیچ دردی انجام می شود آیا این واقعیت دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی زایمان فیزیولوژیک مجموعه روشهایی برای انجام زایمان کم درد بدون مداخله پزشکی است. این نوع زایمانها امروزه در کشورما نیز کم کم رایج می شودو جایگزین خوبی برای زایمانهای سزارین غیر ضروری است. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیزایمان

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

دلایل کم پشتی ریش و سبیل و روش پر پشت کردن

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مراقبت های بعد از تزریق چربی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

ال ای دی تراپی چیست و چه کاربردی دارد؟

مگنتوآنسفالوگرافی(MEG) چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

پیشگیری از ایجاد خطوط پنجه کلاغی کنار چشم

مزوتراپی مو چیست ؟

دکتر محمد رفیع منزلت [ پوست ، مو و زیبایی ]

چرا مژه ها می ریزند؟علل اصلی ریزش مژه ها

سوالات رایج در مورد کاشت مو

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

عمل افتادگی پلک یا بلفاروپلاستی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]