من پريود نامنظمي دارم شده بعضي وقتا 40 روز بين پريودام فاصله باشه،من تو روز 7 پريودم با نامزدم يه معلشقه داشتيم كه از پشت التش رو گذاشت رو باصنم نمي دونم پيشابش ريخته روم يا نه اما مي دونم ارضا نشده بوده آيا احتمال حاملگي هست؟يه 2 روز بعدشم اي منيش ريخت رو شورتم با توجه به اينكه شورت خودمم به خاطر ترشحات بدنم خيس بود ممكن هست از شورت رد كنه و حامله بشم؟در ضمن باكره هم هستم و سريع رفتم پاك كردم آبشو و شورتمو عوض كردم،اما ماه بعد از اين رابطه 1 هفته زودتر هم پريود شدموآيا ديگر احتمال حاملگي از بين مي رود؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در صورت پریود شدن خطر ارداری در سیکل قبل گذشته است از یک روش مطمئن پیشگیری از بارداری استفاده کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

جراحی برداشتن پروستات چه عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سوگواری و مراحل آن

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

چین و چروک های پوست چگونه درمان میشوند؟

مهمترین نکات پانسمان زخم پس از ماموپلاستی

مزایای انجام رادیولوژی چیست؟

چگونگی انجام پرتونگاری پانورامیک

سونوگرافی داپلر برای اندازه گیری جریان خون

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اقدامات لازم بعداز جراحی لیفت سینه

کایروپاکتیک چیست

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]