با سلام همسر من دارای 35 سال سن است و دچار پا درد شدید عمدتا در قسمت ران تا زانو می باشد تا کنون دو با نوار عضله و عصب گرفته مشکلی نداشته با توجه به علائم داخلی، دکتر وی تشخیص بیماری فیبرومیالوژی داده است از آنجا که قرصهای این بیماری بطور موقت درد را ساکت میکند و اثر مستمر ندارد آیا راه بهتری برای حل این مشکل وجود دارد؟ با تشکر

دکتر علی فرخانی :

بیماری فیرومیالژی تحت تاثیر عوامل مختلفی مانند عوامل هورمونی و روحی می باشد و تشدید یا تخفیف علائم وابستگی زیادی به این فاکتورها دارد. ورزش به صورت مستمر و منظم تاثیر بسیار مثبتی در تخفیف علائم دارد. ضمنا دوری از محیط های ترس زا و افکار مثبت نقش بسزایی دارد. در کنار این مسائل بهره گیری از مشاوره یک فیزیوتوراپیست برای انجام نرمش های کششی عضلات دیگر حتما موثر است. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیفیزیکی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

نوار قلب

دکتر علی حبیبی فر [ متخصص قلب و عروق ]

علل درد قسمت بيروني زانو

کرم لوسیون وپماد فرق اینها درچیست؟

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

افسردگی پاییزی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

ورزش برای درمان قوز کمر

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آراف فرکشنال چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

ایجاد تقارن در صورت با تزریق فیلر

اثر تغذیه سالم بر سلامت جسم و روان ـ قسمت اول

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

عفونت واژن در دختران

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]