با سلام من 33 سالمه و در هفته 22 بارداری 60 کیلو وزن دارم در این هفته که سونوگرافی دادم همه چیز جنین طبیعی بود فقط یه میوم(فیبروم) به اندازه 21 میلیمتر در رحمم مشاهده شده هیچ گونه علامت خونریزی و دردی ندارم در ضمن به دلیل سقط های قبلی از آمپول هپارین و قرص آ.اس.آ استفاده می کنم و هفته ای یک بار آمپول پرولاکتین می زنم. آیا برای بچه می تونه ضرر داشته باشه و این داروها باعث تشدید فیبروم میشه یا نه ؟ راهنمایی فرمایید ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، فکر نمی کنم آمپول پرولاکتین دریافت کنید احتمالا منظورتان امپول پروزسترون است. این داروها را باید با نظر پزشکتان مصرف کرده و در صورت هر نوع علامتی از کاهش انعقاد خون با پزشکتان مشورت کنید. این داروها فعلا برای بارداری شما لازم بوده و اسیبی به جنین وارد نمی کند. وجود فیبروم بدون خونریزی و درد در بارداری نگران کننده نیست. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیفیبروم بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

ارکیت یا التهاب بیضه چیست؟

پولیپ رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

در مورد آزار و اذیت جنسی به کودکان و نوجوانان چه بگوییم؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

چه چیزی باعث ایجاد احساس لرزش و نبض در واژن می شود؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

علت گودی و تیرگی دور چشم و راه کار آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

اختلالات نعوظ شامل چه مواردی می شود؟

کربوکسی تراپی چیست و چگونه انجام میشود؟

روش تزریق ژل چانه